Φωτιά Σούνιο / Φωτιά Σούνιο-Λαύριο - YouTube : Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση με αραιά πεύκα βορειοανατολικά μεγάλου ξενοδοχείου της περιοχής.

ads/wkwkland.txt

Φωτιά Σούνιο / Φωτιά Σούνιο-Λαύριο - YouTube : Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση με αραιά πεύκα βορειοανατολικά μεγάλου ξενοδοχείου της περιοχής.. Η πυροσβεστική υπηρεσία λίγο μετά τις 17. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση βορειοανατολικά μεγάλου. Η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση πλησίον ξενοδοχειακής μονάδας στη λεωφόρο. Νέα φωτιά ξέσπασε το απόγευμα αυτή τη φορά στο σούνιο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα.

Η πυροσβεστική υπηρεσία λίγο μετά τις 17. Με τις φλόγες παλεύουν οι πυροσβέστες από γη και αέρα, τουλάχιστον μέχρι να πέσει το. Φωτιά ξέσπασε σε θαμνώδη έκταση σε λόφο στα λεγραινά, λίγο πριν το σούνιο. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 12. Στο σημείο έχουν σπεύσει άμεσα μονάδες της.

Νέα φωτιά ξέσπασε στο Σούνιο
Νέα φωτιά ξέσπασε στο Σούνιο from www.naftemporiki.gr
Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» ξανά. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά. Υπό έλεγχο οι φωτιές σε γούρνες ηρακλείου και σούνιο. Στο σημείο έχουν σπεύσει άμεσα μονάδες της. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε θαμνώδη έκταση στο σούνιο. Νέα φωτιά ξέσπασε το απόγευμα αυτή τη φορά στο σούνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση με αραιά πεύκα βορειοανατολικά μεγάλου ξενοδοχείου της περιοχής.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το ξενοδοχείο cape sounio. Καμένη γη και στην αρκαδία… Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τις 5 ξέσπασε φωτιά σε περιοχή του σουνίου. Μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση βορειοανατολικά μεγάλου ξενοδοχείου χωρίς να απειλεί τις εγκαταστάσεις ή. Φωτιά ξέσπασε σε θαμνώδη έκταση σε λόφο στα λεγραινά, λίγο πριν το σούνιο. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το cape. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της παρασκευής σε θαμνώδη έκταση στο σούνιο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση βορειοανατολικά μεγάλου. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο. Η ανατολική μάνη δοκιμάζεται από νέο μέτωπο πυρκαγιάς, ενώ ήδη 10 άτομα βρίσκονται σε διαδικασία απεγκλωβισμού. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, κοντά σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τις 5 ξέσπασε φωτιά σε περιοχή του σουνίου. Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην ανατολική μάνη, καθώς. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά.

Φωτιά τώρα στο Σούνιο - Μεγάλη μάχη με τις φλόγες | The ...
Φωτιά τώρα στο Σούνιο - Μεγάλη μάχη με τις φλόγες | The ... from indicator.gr
Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, κοντά σε ξενοδοχείο της περιοχής. Η φωτιά στο σούνιο καίει κοντά σε ξενοδοχείο ενώ αυτή στα άνω λιόσια πάνω από το νεκροταφείο της περιοχής. Η φωτιά στο σούνιο είναι κοντά στο ξενοδοχείο cape sounio και στην περιοχή σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να τη θέσουν υπό έλεγχο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Οι φλόγες μαίνονται σε λόφο πάνω από το ξενοδοχείο cape sounio. Καμένη γη και στην αρκαδία… Μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών.

Η φωτιά είναι ακόμα σε εξέλιξη και είναι μεγάλη.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά. Καμένη γη και στην αρκαδία… Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση με αραιά πεύκα βορειοανατολικά μεγάλου ξενοδοχείου της περιοχής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Η πυροσβεστική υπηρεσία λίγο μετά τις 17. Νέα φωτιά ξέσπασε λίγο μετά από τις 5 το απόγευμα σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το cape sounio, στο σούνιο. Η φωτιά στο σούνιο καίει κοντά σε ξενοδοχείο ενώ αυτή στα άνω λιόσια πάνω από το νεκροταφείο της περιοχής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τις 5 ξέσπασε φωτιά σε περιοχή του σουνίου. Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην ανατολική μάνη, καθώς. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το ξενοδοχείο cape sounio. Στο σημείο έχουν σπεύσει άμεσα μονάδες της.

Στο σημείο έχουν σπεύσει άμεσα μονάδες της. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση βορειοανατολικά μεγάλου ξενοδοχείου χωρίς να. Μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Φωτιά στο Σούνιο: Συναγερμός στην Πυροσβεστική | E-Radio ...
Φωτιά στο Σούνιο: Συναγερμός στην Πυροσβεστική | E-Radio ... from cdn.e-radio.gr
Φωτιά ξέσπασε σε θαμνώδη έκταση σε λόφο στα λεγραινά, λίγο πριν το σούνιο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά. Η φωτιά είναι ακόμα σε εξέλιξη και είναι μεγάλη. Φωτιά ξέσπασε στο σούνιο, κοντά σε ξενοδοχείο της περιοχής. Εκκενώνεται το κέντρο κράτησης στην αμυγδαλέζα (video). Στο σημείο έχουν σπεύσει άμεσα μονάδες της. Η φωτιά στο σούνιο είναι κοντά στο ξενοδοχείο cape sounio και στην περιοχή σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να τη θέσουν υπό έλεγχο. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική εκτυλίσσεται κοντά σε ξενοδοχείο, στο. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο, λίγο πριν την περιοχή των λεγρενών. Σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει σε χαμηλή βλάστηση. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τις 5 ξέσπασε φωτιά σε περιοχή του σουνίου. Οι φλόγες μαίνονται σε λόφο πάνω από το ξενοδοχείο cape sounio. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά. Εκκενώνεται το κέντρο κράτησης στην αμυγδαλέζα (video). Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών. Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση βορειοανατολικά μεγάλου ξενοδοχείου χωρίς να απειλεί τις εγκαταστάσεις ή.

ads/wkwkland.txt

0 Response to "Φωτιά Σούνιο / Φωτιά Σούνιο-Λαύριο - YouTube : Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση με αραιά πεύκα βορειοανατολικά μεγάλου ξενοδοχείου της περιοχής."

Đăng nhận xét